TV2 Magyarország élő adás online stream

m5 Onine Stream
4809
-
91%
Rates : 49

 A TV2 Magyarország egyik országosan sugárzó kereskedelmi televízióadója. A TV2 Média Csoport Zrt. csatornája. 1997. október 4-én kezdte meg adását, három nappal a vetélytárs RTL Klub indulása előtt.

A TV2 tehát a legelső rendszerváltás utáni kereskedelmi csatorna, bár népszerűségben a TV2 alulmarad a szinte egy időben indított társánál. Mindezek mellett a TV2 is számos népszerű műsort közvetít, főképp a tehetségkutató műsorai emlékezünk szívesen. Itt indult először a BigBrother, a Megasztár, az 50 milliós játszma, a Nagy Duett, A sztárban sztár, vagy éppen a leggyengébb láncszem.

A TV2 mintegy 86%-os analóg lefedettséggel rendelkezett a digitális átállás előtt, amely nagyjából azonos a RTL Klub-éval. Az M1 által biztosított analóg lefedettség 97%-os. 1997-ben az MTV2 és az Orosz közszolgálati adó frekvenciáit kapta meg az RTL Klub-bal osztozva.

2009. június 1-jétől a csatorna megkezdte a szabadon fogható digitális földi sugárzását is.

A Digi által Románia, Szlovákia és Szerbia egész területén fogható a magyar csomag részeként. Ezen kívül több kábelszolgáltató is közvetíti a TV2 műsorait (

<
Most popular TV channels on the "planet"
Show Buttons
Hide Buttons