RTL Klub élő adás online stream

m5 Onine Stream
13831
-
89%
Rates : 65

 Az RTL Klub az egyik legnépszerűbb kereskedelmi televíziós csatorna, mely több mint 20 éve működik és szolgálja a magyar televíziónézőket színes műsoraival (1997 óta)  a magyar televíziós piac és a hazai filmgyártás egyik legjelentősebb résztvevője.

Többek közt ezen a csatornán megy a világszerte népszerű X-Faktor zenei tehetségkutató verseny, vagy a szintén kedvelt Survivor, a Celeb vagyok ments ki innnen. Népszerű sorozata a Barátok Közt, az Éjjel-Nappal Budapest, vagy a különböző vetélkedők, mint a Legyen Ön is milliomos, illetve a Sebestény Balázs által vezetett – A Fal.

Az RTL Klub műsorát Magyarország minden műsorszolgáltatója az alapcsomag részeként továbbítja, valamint az Antenna Hungáriával aláírt hosszú távú szerződés értelmében ingyenesen érhető el az ország szinte teljes területén a MinDig TV szolgáltatás részeként.

Műsora a szolgáltatóknak köszönhetően minden magyarok által lakott országban, így például Románia, Szerbia és Szlovákia egész területén elérhető egy több csatornát tartalmazó vagy kiegészítő csomag részeként.

<
Most popular TV channels on the "planet"
Show Buttons
Hide Buttons